Nordvästra Gotlands pärla för stora som små! 100 meter till havet och sandstranden, härlig restaurangmiljö med många olika aktiviteter som Padel, Lawn Bowl, Boule plus en fri gräsyta för bollspel och annat kul. På kvällarna bjuds det på underhållning med musik och komik. Både på KV´s och i omgivningen som också bjuder på sköna aktiviteter, kan vi lova en bra vistelse. Du får tåla lite ljud, så söker du stillhet, har du hamnat lite fel. Men å andra sidan, att ha lite liv och rörelse omkring sig ger också energi!
Ni väljer eget hushåll eller tar den lite enklare vägen till restaurangen!

STUGA, LÄGENHET ELLER RUM
På gården bor ni i ett av fem fina fritidshus med egen altan eller i charmiga trädgårdshuset. Ovanpå restaurangen finns två lägenheter alternativt enskilda hotellrum. Rummen är fräscha och med sin lite något udda stil kommer ni in i värmen av 50-tal!Fritidshus

4+2 bäddar, sovrum och loft.
Mer information >


Trädgårdshuset

3 sovrum och 6 bäddar.
Mer information >

Lägenhet

3 sovrum och kök, 6 bäddar.
Mer information >


Dubbelrum

Rum med tillgång till pentry och badrum.
Mer information >


VAD SKA DU HIT OCH GÖRA?
Ja varför inte, Kappelshamn ligger på Nordvästra Gotland, 4 mil från den andra byn, Visby. Det är lite lugnare här. Med sina ca 150 bofasta lever byn upp under sommaren när sommargästerna dyker upp. Fantastiskt fin miljö och med plats för att vara för sig själv, i alla fall om du inte stannar i vår trädgård! Runt hörnet, nja en liten bit härifrån ligger den Blå Lagunen, populärt och befolkat badställe. Sugen på att köra racing så har du kommit rätt, alldeles utanför Kappelshamn ligger Gotland Ring. Och har du funderingar på att lära dig mer om kalk, kan du spana in kalkstensföretaget Nordkalk rakt över viken. Roligast är nog att se fraktfartygen.

På KV´s bjuder vi på en skön vistelse för unga och äldre. 100 meter till härlig sandstrand, perfekt för alla. Inget badväder, då spelar ni Padel eller varför inte testa Lawn Bowl, superroligt spel på gräsbanan som alla kan delta i. Kolla in Kappelshamns IK, så får du veta mer om Lawn Bowl. Kappelshamns IK Lawn Bowl

Det går bra att bara hänga i vår trädgård också, vi serverar god mat och dryck och bjuder på kvällsunderhållning flera kvällar i veckan under säsong.

Vi gästas också av Friskis och Svettis, 2 ggr per vecka under sommaren, då väcker vi alla och ser till att ni får en bra start på dagen!

OK, kanske inte är Gotlands bästa reklamtext men antagligen vet du redan vad du vill göra när du kommer hit! Och vi kan lova att du inte kommer undan vår trädgård. Du undrar varför? Ja, ska ungarna ha en glass så finns bara vi här.

FÖRETAGSEVENT ELLER SLUTNA SÄLLSKAP
Har ni slitit ut aktiviteterna i Visby då är det dags för en utflykt till Kappelshamn.
Kick off, kundaktiviteter, födelsedagsfester, bröllop, ja inte vet vi, men vi kan ordna det mesta, fast det kan ju alla!
Kanske kan vi göra den lite annorlunda, i en enskild miljö, roliga aktiviteter och stora ytor ger förutsättnignar för ett lyckat event. övernattning. Hur många har spelat Lawn Bowls? Nä det var något nytt!

Vi har alla möjligheter att bereda plats för upp till 60 personer året runt på vår och tidig höst kan vi även vara ute.


BOKA OCH VILLKOR

Kontakta oss direkt för att boka:

info@kappelshamnsveranda.se


BOKNINGS- OCH BETALNINGSVILLKOR

Villkor sommarsäsong V26 – 32: 3.000 kr erläggs, mot faktura/kort vid bokning. Bokningssavgift återbetalas ej vid avbokning/försenad betalning. Resterande avgift erläggs mot faktura senast 40 dagar före ankomstdag då bokningen anses som definitiv och ej avbokningsbar. Vid utebliven betalning, annulleras bokning och Hyresvärden äger rätt att uttaga avgifter enligt ovan.

För övriga perioder är motsvarande belopp 1.000 kr och bokningen anses definitiv 20 dagar innan ankomst.

Betalning kan även komma att ske med kort via bokningssystemet, då detta nyttjas för bokning.

Avbeställningsskydd ingår i bokningsavgiften, dock skall avbokning verifieras med intyg i enlighet med konsumentverkets regler för avbokning för att gälla.

In- och utcheckning
Incheckning efter 15.00 ankomstdag och utcheckning före 11.00. Meddela oss om incheckning sker sen kväll.

Sängkläder
Sängkläder ingår ej, men kan hyras: 300 kr/set. Sängkläder, stor och liten handduk ingår. Förboka gärna dessa.

Städning
Städning beställs lättast vid bokning men kan också beställes senast 3 dagar före avfärd.

Pris städning:
Trädgårdshus/Lägenhet 1: 1500 kr.
Fritidshus/Lägenhet 2: 1200 kr

Vid hyra av trädgårdshus eller lägenhet 1 och 2, får ingen medhavd alkohol förtäras ute på restaurangområdet men självklart i rum/altan. 

Vid hyra av fritidshus kan medhavd alkohol förtäras endast på egen altan tillhörande fritidshuset.

Medhavd alkohol eller förtäring är ej tillåten på restaurang- och aktivitetsområdet.

Grillning är ej tillåten. 

Hyresgäst sopsorterar och nyttjar anläggningens anvisade sopkärl för avfall. Flaskor/Glas svarar gästen för att slänga, glasstation finns i hamnen på gångavstånd.

Gästen erhåller 2 nycklar. Förlorad nyckel ersätts med 1.000 kr.

Tänk på: vatten är en bristvara på Gotland, diska inte under rinnande vatten samt duscha lagom!